LinusPro Ærteproteinpulver – Neutral smag – 500g

DKK 159,00 DKK 99,00

Uanset om du træner med henblik på muskelopbygning eller for bedre performance, skal der proteiner til, og hård fysisk træning kræver ekstra tilskud. Ærteprotein fra LinusPro er en fantastisk vegetabilsk proteinkilde med flot aminosyreprofil, og den bør helt afgjort høre med i dit arsenal af gode tilskud.
Ærteprotein fra LinusPro er 100 % vegetabilsk
Hvis du er vegetar eller veganer, eller af andre grunde ønsker at undgå animalsk protein, kan det være svært at finde gode proteinkilder. I sådan en situation er Ærteprotein fra LinusPro et rigtigt godt bud. Pulveret har en god aminosyreprofil, som især er stærk på de vigtige BCAA-aminosyrer.
Pulveret er et koncentreret isolat
Hvis du skulle dække dit proteinbehov ved at spise ærter, skulle der store mængder ærter til – formentlig flere end du umiddelbart ville kunne spise. Heldigvis er Ærteprotein fra LinusPro fremstillet som et såkaldt isolat.
Det betyder populært sagt, at en stor mængde ærter er ”destilleret” og filtreret gennem avancerede processer, så der kun er selve proteinerne tilbage. Det færdige pulver er med andre ord koncentreret protein, som kun fylder en brøkdel af den oprindelige portion ærter.
•    100% Vegetabilsk
•    koncentreret isolat
•    fri for fedt, gluten og laktose
LinusPro Ærteprotein er fri for fedt, gluten og laktose
LinusPro ærteprotein er stort set uden fedt, og der er heller ingen ”anti-ernæringsmæssige” stoffer som f.eks. gluten, laktose og kolesterol. Det er med andre ord super sundt, og samtidig et ideelt produkt for dig, der f.eks. følger en speciel diæt eller døjer med intolerance overfor f.eks. gluten og/eller laktose.
Smagsneutralt ærteprotein med mange anvendelsesmuligheder
Dette geniale proteinpulver fra LinusPro er smagsneutralt, så du kan snige ekstra proteiner ind i din dagligdag næsten hvor som helst. Bland det op i en shake eller smoothie, brug det i bagværk og anden madlavning, eller bland det op med müsli eller andre former for toppings. Slip fantasien løs, og få en endnu sundere hverdag.

På lager

Varenummer: LinusPro-Ærteproteinpulver Kategorier: , ,