Catrine Moesgaard – Fra drøm til virkelighed

Fra drøm til virkelighed

Jeg er indtil videre gået hånd i hånd med min coach, min sponsor Proteinland.dk og mit fantastiske hold, Team xxxl. Jeg har været i gang med at udvikle min drøm til virkelighed i 9 måneder nu, og jeg er står nu kun 4,5 måned fra mål.

Den 11 august 2014 blev jeg officielt medlem af Team xxxl, hvilket blev det første skridt på vejen til Newcomers 2015. Teamet er oprettet og styret af Claus Bo Jensen, som har været tidligere atlet. Sidste år førte han Rikke Vinbech og Camilla Hansen til NC og DM, som begge to fik en flot 3. plads til begge konkurrencer. Rikke Vinbech var mit store forbillede, og det var hende som motiverede mig til, at gøre min drøm til virkelighed.

Tidligere har jeg haft en vægt på kun 47kg
Tidligere har jeg haft en vægt på kun 47kg

“På 3 måneder tog jeg 11kg på”

Inden jeg begyndte ved Claus var jeg meget fascineret af maraton løbere, og jeg havde faktisk bestemt mig for et maraton inden jeg mødte Claus. Dog sagde manden til mig, at jeg godt kunne droppe alt form for cardio, for nu skulle jeg altså tage på. Jeg skulle i gang med den såkaldte ’Bulking proces’. På 3 måneder tog jeg 11 kilo på. Min start vægt ved Team xxxl lå på 54 kg, dog har jeg tidligere haft en vægt på 47 kg. Billedet illustrerer min vægt på 47 kg. På daværende tidpunkt havde jeg ikke nogen som helst idé om, hvad der var sundt eller usundt – Jeg havde blot et mål, og det var at blive tyndere og tyndere. Men stille og roligt begyndte jeg er interessere mig for kost, og jeg fik en vægt på 54 kg, hvilket blev min startvægt ved Team xxxl.

 

Det første formbillede blev taget. På daværende tidspunkt vidste jeg ikke, at jeg skulle tage så mange kilo på – Jeg vidste bare, at jeg manglede noget masse på kroppen. Jeg lå på 3000 kcal om dagen, hvilket var super hårdt at kæmpe sig gennem, da jeg førhen ikke har spist sådan en stor mængde mad. Min kostplan bestod primært af havregryn, protein shakes, quest bars, rugbrød, makrel, laks, kylling, oksekød, grøntsager, frugt, riskiks, peanutbutter, skyr, ris, grov pasta og sunde proteinopskrifter. Som nævnt tidligere tog jeg altså hele 11 kilo på i løbet af 3 måneder.

På 3 måneder tog jeg 11kg på
På 3 måneder tog jeg 11kg på

Man kan vel godt sige, at jeg fik noget masse på kroppen. Mine lange tynde ben voksede jeg store, og jeg fik langt om længe en ordentlige numse, og nogle gode muskuløse lår.

Min lange tynde arme fik også masse på, og jeg fik langt om længe en biceps. På ene side var det super hårdt mentalt at se, at man tog så mange kilo på, og at man bare blev ’’tykkere og tykkere’’. Der var intet af mit tøj, som jeg kunne passe længere – mine bukser sprækkede og jeg kunne slet ikke klemme mig ned i mine trøjer. På den anden side, at var det så fedt, da jeg ikke kun følte mig stor og stærk for en gangs skyld, men at jeg fik en helt ny synsvinkel på hvordan jeg så ud engang. Den tynde flotte pige var slet ikke så flot længere, og nu handlede det mere om at se trænet og sund ud.

En drøm bliver til virkelighed

Det bedste af det hele er, at jeg har fået mig en numse, og nogle lår.
Det bedste af det hele er, at jeg har fået mig en numse, og nogle lår.

Siden januar har jeg tabt mig 10,3 kg ved hjælp af kost, træning samt cardio. Min mave er blevet flad, og mine muskler er blevet tydeligere. Det bedste af det hele er, at jeg har fået mig en numse, og nogle lår. Det har jeg aldrig haft før, og det er skønt at kunne mærke hvordan styrketræning, kosten og kosttilskudende har haft en enorm positiv indflydelse på min krop og selvtillid.

 

 

 

 

 

Siden januar har jeg tabt mig 10,3 kg ved hjælp af kost, træning samt cardio
Siden januar har jeg tabt mig 10,3 kg ved hjælp af kost, træning samt cardio

“Jeg havde aldrig troet at dette kunne blive virkelighed”

Jeg siger bare kæmp for dine drømme. Jeg havde aldrig troet at dette kunne blive virkelighed, hvis jeg ikke havde mødt Team xxxl. Vi er et samlet team som hjælper og støtter hinanden. Vi træner sammen, og går hånd og hånd til scenen. Et fællesskab er super vigtigt i sådan et forløb. At have nogle, som kan relatere sig til: sin meget ’’unormale’’ hverdag. Jeg har givet slip på utrolige mange ting – også ting som jeg ikke ønskede, men jeg har fået dobbelt så mange ting tilbage. Dette forløb har givet mig selvtillid, selvværd, en tro på at man kan, en stærk ryg, en tilfredsstillelse – en meget stor personlig udvikling. Med team xxxl er et fællesskab samt venskab bygget op, og jeg kunne slet ikke forestille mig at undvære teamet i min hverdag.

Man skal ikke tro, at det er en let vej at bulke samt cutte. Det er en virkelig virkelig hård vej, som kræver sygt meget af en som person. Det er den fedeste oplevelse, men også den hårdeste. Lige nu ligger jeg 1350 kcal, og derfor er det super lækkert, at min søde sponsor har superfoods, hvor jeg ned over min havregrød med proteinpulver kan drysse superfoods – zero sugar over. Igennem hele dagen drikker jeg BCAA, som holder på muskelmassen under et cut. Min ynglings BCAA er med rasberry soda, som også kan fås ved min sponsor: proteinland.dk. Og når jeg virkelig har gjort mig fortjent til noget lækkert, så er min klart ynglings questbar den med White Chocolate Rasberry!

Alkohol har jeg ikke rørt i over et år
Alkohol har jeg ikke rørt i over et år

Alkohol har jeg ikke rørt i over et år, og kan slet ikke huske hvordan en usund kage samt bland selv slik smager. Det er vildt hårdt at ligge på et cut med 1350 kcal, og jeg ser frem til at kunne spise pizza, burger og slik efter scenen. Dog vil jeg aldrig smide min livsstil væk, og jeg har allerede et nyt mål i tankerne efter Newcomers. Men lige meget hvor hårdt og svært det er, så vinder man i sidste ende, da man gør noget ved det, som man drømmer om – og når jeg står på den scene til september, så kan jeg sige til mig selv: SÅDAN, du gjorde sku DIN drøm til DIN virkelighed!

 

Du kan følge Catrine på både Instagram og Facebook, hvor hun næsten dagligt ligger opslag op, omkring hendes træning og forløb på vej til Newcomers i Bikini Fitness.

Flere formbilleder:

 

catrine7  catrine9