Helene Sprogøe har lavet denne lækre opskrift på proteinrige, glutenfri og sukkerfri træstammer uden dadler!
Pr. 100 g. indeholder de
Kcal: 260
Protein: 25,9 g
Kulhydrat: 14,7 g
Fedt: 9,8 g.
1 Træstamme vejer ca. 80 gram og indeholder ca. 200 kcal.
Til opskriften skal du bruge en lang række Bodylab Superfoods produkter, som du kan finde her på vores side.
Til 6 stk. skal du bruge
- 2 scoop chokolade proteinpulver (70 g)
- 40 g glutenfri havregryn
- 2 tsk peanutbutter
- 50 g IMO
- 1 tsk ROM essens
- 80 g frosne blåbær
- 2 spsk kakao
- 2 tsk Bodylab Superfoods Melis
- Ekstra havregryn til udrulningen
Marcipanen
- 60 g affedet mandelmel
- 20 g vanilje proteinpulver
- 1 bæger past. æggehvider (1,5 stk æggehvide).
- 4 tsk Bodylab Superfoods Melis
Til enderne
- 30 g 80% chokolade
Fremgangsmåde

- Blend alle ingredienserne til fyldet sammen i en foodprocessor.
- Tag lidt ekstra havregryn og rul 6 pølser ud af trøffelmassen, rul det i havregryn så det ikke klister så meget
- Tag en tallerken og filme den med husholdningsfilm, så pølserne ikke klister fast til tallerken.
- Sæt dem på frost og lav marcipanen.
- Tag mandelmelet, proteinpulveret og melis og Blend det godt sammen i foodprocessoren.
- Tilsæt æggehviderne og blend til det samler sig til en klump.
- Rul marcipanen ud (brug lidt melis eller mandelmel til udrulningen, så marcipanen ikke klister fast til bordet). Læg pølserne på marcipanen og skær til.
- Rul pølserne ind i marcipan, og sæt dem på frost igen.
- Smelt chokoladen, og tag de halv frosne træstammer og dyp dem i chokoladen.
Lad chokoladen stivne og derefter kan de serveres.
Velbekomme
Tak til Helene Sprogøe for denne lækre og sunde opskrift på træstammer. Du kan følge hende her på Instagram og Facebook