Persondatapolitik

Politik for behandling af personoplysninger

E-markedsføring

Når du er tilmeldt nyhedsbrevet fra proteinland.dk, modtager du vores løbende nyhedsbreve via den e-mail, du er tilmeldt med. Nyhedsbrevet indeholder information om proteinland.dk og de produkter vi sælger, relevante tilbud, artikler, nyheder mm. Du modtager kun nyhedsbrevet, såfremt du udtrykkeligt har tilmeldt dig – f.eks. i forbindelse med køb af varer på proteinland.dk, hvor du ved bestillingen bliver opfordret til at tilmelde dig.

Hvis ikke du længere ønsker at modtage nyhedsbrevet kan du afmelde dig via de enkelte nyhedsbreve eller ved at skrive til info@proteinland.dk

På websitet har vi en tip-en-ven funktion. Denne bruges til, at du kan sende en e-mail til venner og bekendte, for at gøre ham eller hende opmærksom på Proteinland.dk. Denne tip-en-ven funktion indeholder ikke kun den tekst, du ser / selv vælger, når du sender e-mailen.

Cookies

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet.

En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

På Proteinland.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter – herunder for at, skabe øget brugervenlighed, huske hvilke produkter der opbevares i indkøbskurven, når du handler på websitet.

Hvis du vælger at lade vores hjemmeside 'huske' dit login til næste gang du handler, vil disse informationer blive gemt i en cookie på den computer du sidder ved.

Du kan slette disse cookies via din browser. Metoden afhænger af, hvilken browser du anvender – se mere i hjælp menuen på din browser.

Dine personlige oplysninger ligger på sikre netværk, og kan kun læses af få medarbejdere med specielle rettigheder. Når du køber hos os, foregår det på en sikker server. Alle følsomme data bliver sendt via Secure Socket Layer (SSL) teknologi og bliver sikkert lagret i vores database. Du kan til enhver tid bede om at blive fjernet fra mailinglister, eller helt at blive fjernet fra vores databaser. Personoplysninger bliver lagret indtil vi modtager besked om at de ønskes fjernet. Du kan til enhver tid få oplyst hvilke informationer vi har om dig, og du kan gøre indsigelser, jf. persondatabehandlingsloven.

Logstatistik

Logstatistik bruges på Proteinland.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.

På Proteinland.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Desuden knyttes oplysningerne i log-statistikken til de kunder og brugere, der besøger websitet, såfremt brugeren tilkendegiver navn, adresser og andre oplysninger i forbindelse med et køb på websitet, oprettelsen af en brugerprofil eller tilmelding til nyhedsbreve.

Logstatistik bruges desuden til:
personalisering af markedsføringen mod brugeren at skabe øget brugervenlighed

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

navn
adresse
telefonnummer
email-adresse

Personoplysningerne registreres hos Proteinland og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Dataansvarlig og øvrige oplysninger om registrering af persondata
Den dataansvarlige er Proteinland, Karupvej 1, 8000 Aarhus C.

Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger:
Ledelsen.
Betroede medarbejdere hos Proteinland, der ekspederer ordrer og arbejder med statistik og markedsføring.
Betroede medarbejdere hos leverandører, der har en databehandleraftale med Proteinland, og som arbejder med statistik og markedsføring.

Øvrige oplysninger om Proteinland behandling af personoplysninger fra proteinland.dk

  • Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
  • Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
  • Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.
  • Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Proteinland har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du i henhold til persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Proteinland via e-mail: info@proteinland.dk