Sukker- og glutenfri Ferrero Rocher

Sukker- og glutenfri Ferrero Rocher

Helene Sprogøe har tryllet i køkkenet igen og lavet denne lækre opskrift på proteinrige, glutenfri og sukkerfri Ferrero Rocher.

For at lave 8-10 stk skal du bruge:

Fremgangsmåde

  1. Rist hasselnødderne i ovnen i 10-12 min. ved 180 grader.
  2. Når de er ristet færdige, fjerner du skallerne ved at nuller dem sammen.
  3. Tag 8-10 hasselnødder fra til midten.
  4. Smid halvdelen af nødderne i foodpossessoren sammen med de andre ingredienser.
  5. Blend det godt sammen.
  6. Massen bliver lidt smuldret, men kan samles sammen i hånden. Hvis det er helt besværligt, så tilsæt lidt mere vand.
  7. Tril massen til 8 eller 10 kugler med en nød i midten.
  8. Hak resten af nødderne i foodprocessoren, så det stadig er lidt groft.
  9. Rul kuglerne i de hakket nødder, sæt dem på køl og lad dem trække en times tid.

Hvis det skal være lidt luksus, så smelt 50 g chokolade og rul kuglerne der i, også i de hakket nødder

Velbekomme

image1

Jeg håber i kommer med feedback, hvis i prøver dem.

Tak til Helene Sprogøe for denne lækre og sunde opskrift på Ferrero Rocher. Du kan følge hende her på Instagram og Facebook